Hinnasto

Hinnasto 1.10.2022 alkaen

Tutustumistapaaminen (30 min) täysin veloituksetta!

Tutustumistapaamisessa käymme läpi sitä, mitä hyötyä lyhytterapia voisi tuoda juuri sinun tilanteessasi ja miten asiassa olisi parasta edetä. Voit myös kysyä lisää työtavoistani tai lyhytterapiasta yleensä. Halutessasi voimme sopia tulevasta tapaamissyklistä ja määrästä, tai voit yhtä hyvin jäädä vielä punnitsemaan päätöstäsi.

Tutustumistapaaminen on hyvä tapa aloittaa lyhytterapia, vaikka olisitkin jo varma terapian tarpeellisuudesta. Tapaamisessa voimme suunnitella tulevan prosessin ja sopia käytännön asioista ennen varsinaisen terapian aloitusta.

Lyhytterapiatapaaminen  (45min) 40€

Keskimäärin lyhytterapiaprosessit kestävät 5-10 tapaamiskertaa ja tapaamissykli on 1-2 viikon välein asiakkaan tilanteesta riippuen. Kuitenkin jo muutamasta kerrasta on usein merkittävää apua tilanteen jäsentämisessä ja asiakkaan hyvinvointitekijöiden vahvistamisessa.

Myös ilta-aikoja saatavilla rajoitetusti!

Käytännöt

Lyhytterapia on aina ehdottoman luottamuksellista. Solmin asiakkaitteni kanssa kirjallisen terapiasopimuksen, jossa eettiset periaatteet ja vaitiolovelvollisuus käydään tarkasti läpi.

Tapaamiset pidetään lähtökohtaisesti etänä, ennalta sovittuina aikoina. Etätapaamisissa käytän terveydenhuollon ammattilaisten suosimaa ja tietoturvallista etätapaamispalvelua. Dataliikenne on salattua ja mitään tietoja ei ole mahdollista tallentaa. Palvelu täyttää GDPR,HIPAA ja PIPEDA tietosuojavaatimukset. Palvelun käyttö on helppoa; et tarvitse käyttäjätiliä eikä sinun ole välttämätöntä ladata mitään. Voit osallistua tapaamiseen helposti sinulle sopivasta paikasta tietokoneella tai mobiililaitteella.

Asiakkaiden palautteita

Kiitos loistavasta lyhytterapiasta.

Terapian aikana sain ohjeita lähteä viemään kipukohtiani oikeaan suuntaan. Pidin myös harjoituksista, jotka olivat oivaltavia.

Terapauttina olet kannustava ja kuunteleva, empaattinen ja johdonmukainen.

Tuhannet kiitokset!

Lyhytterapia-asiakas

Tapaamiset alkoivat hetkellä, jolloin koin tarvitsevani ”ajatteluapua” ongelmaani ja sitä olen saanut, samalla olemme käsitelleet muitakin askarruttavia asioita elämässäni.

Laura osaa esittää hyviä kysymyksiä.

Koen että prosessi on ollut hyvä ja hyödyllinen.

Kiitos!

Lyhytterapia-asiakas

Olen tässä käytännössä huomannut keskustelujemme vaikutuksen,

olen varmempi ja rohkeasti itseni, en enää pelkää tekeväni kaiken väärin!

Kiitos siitä!

Lyhytterapia-asiakas

Minusta meidän oli helppo löytää keskusteluyhteys alusta alkaen.

Minulla ei ollut milloinkaan sellainen olo, että en kehtaisi sanoa jotain tai että minut tuomitaan jonkin sanomani perusteella.

Meidän keskustelut auttoi minua saamaan uutta näkökulmaa itseeni ja ymmärtämään, että en ole niin huono mitä pahimpina hetkinä itsestäni ajattelen.

Kiitos ja kaikkea hyvää!

Lyhytterapia-asiakas

Terapian onnistumisen kannalta kuuntelu on avainasemassa ja onnistuit siinä joka kerta!

Vaikka moni ystäväkin kuuntelee, niin harva tekee sen tuomitsematta tai tuomatta omia asenteita keskusteluun mukaan.

Monesti kun puhuu omista ajatuksista tai tunteista jää sellainen fiilis, että niille tunteille ei ole tilaa tai että ne ovat vääriä.

Sinun kanssa tällaista fiilistä ei päässyt syntymään!

Lyhytterapia-asiakas

Terapian jälkeen tunnen kiitollisuutta

-avasit minun lukkojani, vahvistit itsetuntoani.

Kaiken kaikkiaan hieno kokemus!

Kiitos ja leppoisaa kesää!

Lyhytterapia-asiakas

Olisiko lyhytterapiasta apua juuri sinun tilanteessasi?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä -veloituksetta ja ilman sitoumuksia!